Iskolakezdési támogatás 2023

2023. november 21., 11:49
Iskolakezdési támogatás 2023.

 

Tisztelt Szülők,

Tisztelt Tanuló!

 

Gyarmat Községi Önkormányzat lehetőségeihez mérten az idei évben is hozzájárul a szülők iskoláztatási költségeihez. 

Támogatásra jogosult a Gyarmat község területén állandó lakcímmel rendelkező, életvitelszerűen a településen élő általános iskolai, középfokú és aktív felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató tanuló.

A támogatás összege minden tanulónak 10.000,- Ft.

Kérjük, a középfokú és a felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató tanulókat, továbbá a nem a Gyarmati Kossuth Lajos Általános Iskolába járó általános iskolai tanulókat, hogy az érvényes matricával ellátott diákigazolvány másolatát 2023. december 1-ig juttassák el a Gyarmati Közös Önkormányzati Hivatalba személyesen vagy email formájában    (polg.hiv.gyarmat@rlan.hu ).A Gyarmati Kossuth Lajos Általános Iskolába járó tanulók igazolása az iskolával hivatalból megtörténik.

 

Kérjük, hogy a kérelmet és nyilatkozatot az általános iskolai, középfokú és felsőfokú tanulmányokat folytató tanulók esetén is kitölteni és visszaküldeni szíveskedjenek, mert a támogatás e nélkül nem adható. A kérelem és a nyilatkozat letölthető (www.gyarmat.hu , https://gyarmat.hu/hu/letoltheto-anyagok/iskolakezdesi-tamogatas-2023/#data  ) vagy a hivatalban átvehető.

 

A támogatást kiskorú tanuló esetén szülő/törvényes képviselő veheti át, egyéb esetben meghatalmazás szükséges a kifizetéshez.

 

A kifizetés időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

 

Kifizetés csak a 2023. december 1-ig leadott kérelmekre történik.

 

Gyarmat, 2023. november 21.

 

                                                                       Gyarmat Községi Önkormányzat


« Vissza az előző oldalra!


Gyarmat Községi Önkormányzat - Magyar